Ja ja, det er mors dag, og hva' så?

AALBORG: I morgen søndag er det mors dag. Og selvom det måske ikke er en dag, du synes, du burde gå op i, så kunne det godt være, at du skulle gøre det alligevel. Vi har samlet vores syv bedste bud på, hvorfor du alligevel skal købe blomster (eller noget andet godt) til din mor.

Hun har båret rundt på dig i 9 måneder

Og derefter har hun udstået en fødsel, der i nogle tilfælde varer helt op til et døgn. Og lad os bare være ærlige; det fortjener en medalje! Eller en buket blomster.

Vasketøj!

- Heeeej mor, jeg har vasketøj med! Har du hørt dig selv sige den sætning, når du er trådt ind på matriklen til barndomshjemmet? Hvis du kan nikke ja til det spørgsmål, så fortjener din mor en buket blomster. Og ordner du selv dit vasketøj bare en gang imellem, ved du udmærket godt, at vasketøj ikke er den allersjoveste huslige pligt.

Hvor var det nu, jeg havde lagt mit pas?

Om der følger et kompas, en metaldetektor eller en helt særlig evne med, når man bliver mor, er endnu ukendt. Men det er som om, at mor er indbygget med en sjette sans, og altid formår at finde det, der måtte være blevet væk. Ligegyldigt hvad det er.

Har din mor - ligesom min - også hjulpet dig med at finde pas, forsvundne strømpepar eller fjernbetjeningen, så kan du som minimum stikke i Føtex efter en lille blomst til mor.

200kr her og 500kr der

Det er ikke bare uanede mængder nyvasket sengetøj og aftensmad sidst på måneden, mor har hjulpet med. Måske har du - som undertegnede - lige fået stukket en 200-mand i hånden en gang imellem, når du var på vej ud af døren? Mor ved godt, at livet på SU godt kan være hårdt og mor vil gerne hjælpe. Og det løber altså op. Har du råd? Så husk at give lidt tilbage.

En skulder at græde ved

Nogle af os har måske svært ved at indrømme det, men der ingen bedre at tale med om kæresteproblemer eller venindefnidder med end mor. Der er ingen, der forstår én som mor gør, og fordi mor har prøvet det hele selv, giver hun de bedste råd med på vejen.. Eller en opsang, hvis det i virkeligheden er dig selv, der har været lidt af en røv. Ikke desto mindre gør hun det lettere at navigere igennem det sure som det søde, og ja, det fortjener da en buket.

En dag bliver du selv mor... eller far

Det er altid en god idé at være gode venner med mor. Særligt når du kommer i den alder, hvor du selv bliver forælder, og dermed godt kan bruge en barnepige i ny og næ.

Start allerede nu med at gøre din mor glad, så du altid har en barnepige ved hånden til, når du selv bliver mor og gerne vil ud og nyde Aalborg.

Mor er bare den bedste

Ingen grund til at lægge fingrene imellem. Mor er den bedste, og det fortjener hun at blive mindet om. Om du køber blomster eller om du varter hende op, som hun plejer at varte dig op, er op til dig selv. Men vi er helt sikre på, at du får en mor, der er rigtig, rigtig glad.

Psst..! Husk lige, at varte hende op med at gøre noget, du rent faktisk kan finde ud af. Det skaber dårlig stemning, hvis du vasker din mors vasketøj på den forkerte temperatur og ender med at krympe yndlingskjolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...