Den vandt flere Oscars og blev topsællert i 1990 - nu kommer kærlighedsdrama i Musikkens Hus

AALBORG: Er du til tårepersere og stort drama - nu tilsat endnu mere sang og musik, så må du have fat i billetter til Musikkens Hus.

22. og 23. marts kan du nemlig rejse tilbage i tiden, når en af det 20. århundredes største kærlighedshistorier for første gang genoplives som musical i Musikkens Hus.

Det er den efterhånden ikoniske - og Oscarvindende - film Ghost, der i dag går sin sejrsgang som musical over hele verden lige fra Broadway til West End – og nu altså også i Aalborg.

I originaludgaven var det Demi Moore og Patrick Swayze, der var hovedpersonerne Molly og Sam. I den danske udgave er de skiftet ud med Frederikke Vedel og Mikkel Moltke Hvilmsom, som parret, der bliver udsat for et brutalt røveri, hvor Sam dør af sine kvæstelser. Det viser sig, at røveriet var et overlagt mord, planlagt af en mand, der stod både Sam og Molly nær. Derfor må Sam nu som spøgelse redde sin udkårne fra at lide samme skæbne.

Johannes Nymark spiller rollen som deres ven Carl, mens du også kan opleve Jesper Asholt, Sara Gadborg, Mikkel Vadsholt og Joachim Knop. I ægte Musikkens Hus-stil akkompagneres castet af et orkester af ni musikere, som selvfølgelig sætter liv til Ghost-soundtracket Unchained Melody.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...