Vesttribunen hjælper byens udsatte i en kold tid

AALBORG: Tykke sweatre, vinterjakker, vanter og halstørklæder. Du har sikkert masser af varmt tøj at vælge mellem i klædeskabet. Men det er der nogle her i Aalborg, der ikke har.

Derfor samler AaB-fans i Vesttribunen varmt tøj sammen til brugere af byens varmestuer på lørdag 11. december.

- Det fællesskab, vi har på stadion, synes vi godt, vi kan give lidt videre af. Vi har en forpligtelse som mennesker til at hjælpe hinanden, siger Michael Meelsen Nielsen, der er stifter af Vesttribunen.

Fangrupperingen har samlet tøj ind til byens udsatte op til jul siden 2018. Og med stor succes.

- Vi plejer at få i omegnen af tre trailerlæs tøj, som vi så deler ud mellem varmestuerne, forklarer han.

Katrine Schousboe
Vesttribunen er garant for masser af fest, stemning og opbakning til AaB - men de vil også gerne tage et social ansvar. Arkivfoto: Michael Koch

Gratis øl og kaffe

De tidligere år har eventen fundet sted i forbindelse med AaBs sidste hjemmekamp, men i år er tøjindsamlingen blevet en selvstændig begivenhed.

- AaB har besluttet at give gratis øl og kaffe til dem, der kommer forbi, så vi håber mange har lyst til at bakke op om arbejdet, siger Michael Meelsen Nielsen og tilføjer, man også kan købe forskelligt fanmerchandise - måske som en ekstra lille julegave.

Indsamlingen begynder kl. 12 bag Nordtribunen på Aalborg Stadion og strækker sig over tre timer. Og selv om der kommer terrassevarmere op, så erkender Michael Meelsen Nielsen, at det godt kan blive en lidt kølig fornøjelse for de frivillige.

- Det er koldt for os at stå der i tre timer, men der er nogen, det er koldt for en hel vinter, hvis ikke vi gør det. Derfor gør vi det gerne, fastslår han.

Hvad: Tøjindsamling til byens udsatte

Hvor: Bag Nordtribunen, Aalborg Stadion

Hvornår: Lørdag 11. december kl. 12-15

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...