Trods storspil og sejr over FC København tror Danske Spil dog alligevel ikke på et DM-mesterskab til klubben i denne sæson

AALBORG: Hvis du tror, at AaB´s Superliga-mandskab kan blande sig i topstriden om at blive danske mestre i indeværende sæson - altså at snuppe guldet for næsen af f.eks. FC København, FC Midtjylland eller Brøndby IF - så er det altså nu, at du skal slå til og spille på muligheden.

De professionelle odds-sættere hos f.eks. Danske Spil levner nemlig ikke AaB nogen chance overhovedet for at kunne sætte sig på tronen i dansk fodbold i sæsonen 2019/2020.

For blot nogle ganske få måneder siden - før den første kamp i den ny sæson var fløjtet i gang - kunne man hos Danske Spil spille på AaB som danske mestre til odds 75.

Torben O. Andersen
Sådan ser en ægte målscorer-grimasse ud, og den klædte i særdeleshed Kasper Kusk, efter at han havde scoret til 1-0. Og det skulle vise sig at være nok til at hive sejren hjem over guldaspiranterne fra København. Foto: Henrik Bo

Og selv om AaB søndag "lammetævede" løverne fra København - den opfattelse har mange lokale fans i hvert fald - med cifrene 1-0, så kan det i skrivende stund ikke aflæses på oddsene. De er således ikke gået ned - men derimod er de steget.

Danske Spil giver nemlig her og nu hele odds 150, hvis "miraklet" skulle indtræffe - altså at AaB henter mesterskabet hjem til Aalborg. Det vil med andre ord sige, at hvis man satser f.eks. 100 kroner på AaB som danske mestre, så er gevinsten på 15.000 kroner.

For en god ordens skyld skal det dog pointeres, at odds er noget, der kan ændre sig i ét væk.

Torben O. Andersen
Hallooooo - hvem var det, der vandt i dag! Denne tilskuer var klar med et forløsningsbrøl af gigantiske dimensioner, da AaB's sejr var i hus. Foto: Henrik Bo

Spilleselskabet har til gengæld tildelt FC København den absolutte favoritværdighed i kampen om guldet og giver pt. kun odds 1,50, hvis klubben løber med guldmedaljerne.

Danske Spil har dog på den anden side fået den opfattelse, at AaB ender i top 6 - og altså dermed i det såkaldte gode selskab og i den rigtige ende af 3F Superligaen.

Nu vil man nemlig kun give odds 1,50, hvis denne mission lykkes for AaB. Forud for sæsonen var oddsene sat til 2,30.

Man kan også formulere det på denne måde: - Godt spil kan flytte bjerge...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...