Spar Nord har givet tribunenavnet tilbage til fansene og samtidig betalt for et nyt hejseværk til AaB Tifo Kaos

AALBORG: Der bliver så at sige knald på drengen med fest og farver, når AaB sammen med Spar Nord og fansene indvier Vesttribunen på søndag forud for storkampen mod Brøndby I. F. på Aalborg Portland Park.

Der er i dagens anledning dømt fanfest, og begivenheden skal naturligvis markeres på festligste vis.

Fanfesten er henlagt til Aalborg Stadionhal 1., hvor man allerede fra klokken 15.30 kan varme op til kampen, der fløjtes i gang klokken 18.00.

Den aktuelle stilling i 3F Superligaen er i skrivende stund, at Brøndby indtager 4. pladsen med 35 point efterfulgt af netop AaB på 5. pladsen med 31 point.

Det skal dog understreges, at en udsat kamp mellem AGF og Randers kan ændre dette billede forud for søndagens kamp i Aalborg forstået på den måde, at Randers - der pt. ligger på 6. pladsen med 30 point - med en sejr over "de hvide" overhaler AaB i kraft af 33 point.

Der er gratis adgang til fanfesten i Stadionhallen, og foruden musik bydes der også på forskellige indslag fra scenen. Cheftræner Jacob Friis kommer med et oplæg til dagens kamp, ligesom der også bliver optræden af stand-up komiker Nicolaj Lange.

Spar Nord og Spar Nord Fonden har i øvrigt finansieret en markant ny udsmykning af Vesttribunen samt et hejseværk til AaB Support Clubs tifogruppe - AaB Tifo Kaos - og det giver mulighed for en endnu bedre og flottere iscenesættelse af hele setuppet ved AaB's hjemmekampe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...