Drenge og piger kan komme til casting i Magasin i vinterferien

AALBORG: Kender du et barn med fodboldambitioner, som synes, det vil være sjovt at løbe på banen med idolerne fra AaB, så er det nu, du skal slå til.

For tredje gang indbyder Magasin i samarbejde med AaB nemlig til casting for at finde indløbsbørn.

- Vi kan se, at det er en stor oplevelse for børnene at løbe på banen med deres store forbilleder, og derfor har vi valgt endnu en gang at lægge hus til det hyggelige arrangement. Det spreder en masse glæde i forretningen, og vi håber, at mange børn også denne gang vil møde op og være med til at bakke op om vores lokale fodboldklub, fortæller Tina Mikkelsen, som er store manager i Magasin Aalborg.

Sidste gang Magasin var på udkig efter indløbsbørn, mødte omkring 100 børn op. PR-foto

Eventen finder sted tirsdag 18. februar, og børn i alderen 6-12 år kan være med i konkurrencen. I alt skal der findes 44 drenge og piger, der skal deltage ved kampene mod FC København 4. marts og Lyngby Boldklub 8. marts.

Alle børn, der deltager i konkurrencen, får taget et billede af en professionel fotograf. Billedet kan man bagefter tage med hjem som et minde om dagen.

Udover konkurrencen er der også sjove aktiviteter og lidt til ganen. Børnene kan blandt andet møde to spillere fra AaB - målmand Andreas Hansen og midtbanespiller Frederik Børsting. De står også klar til at skrive autografer og tage billeder.

Desuden vil der være en konkurrence om et sæt tøj fra Hummel, mens der samtidig er 50 fribilletter gemt i Magasins goodiebags, der bliver uddelt på dagen.

Arrangementet finder sted tirsdag 18. februar kl,. 14-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...