Mød selv op på onsdag og vurdér, om fodboldklubbens spritnye hjemmebanetrøje har det rette look

AALBORG: Det kan såmænd godt være, at AaB heller ikke i den netop påbegyndte fodboldsæson 2019/2020 løber med guldet og dermed Danmarks-mesterskabet, når det endelige regnskab skal gøres op, men på den anden side så kan man måske snuppe titlen som 3F Superligaens mest velklædte fodboldhold.

Smag og behag er som alle jo ved ganske forskellig fra mand til mand m/k, men det står i hvert fald til troende, at AaB er klar til at præsentere og offentliggøre en spritny hjemmebanetrøje nu på onsdag den 17. juli.

Den ny hjemmebanetrøje er så hemmelig, at AaB her og nu holder kortene meget tæt ind til kroppen, og klubben vil på nuværende tidspunkt ikke løfte så meget som en lillebitte flig for at give offentligheden et smugkig på det nye look.

Men til gengæld har fodboldklubben nu meldt ud, at den nye trøje præsenteres i Aalborg Storcenter, og det sker sammen med Sportmaster klokken 15.00 på onsdag.

Torben O. Andersen
Fansene og alle andre tilskuere på Aalborg Portland Park kan glæde sig til nu på søndag, hvor AaB for første gang spiller i den nye trøje foran et forhåbentligt talstærkt publikum. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Så hvis du vil være én af de første til at se - og måske også vurdere, om AaB-spillerne virkelig er Superligaens mest velklædte fodboldhold - den ny hjemmebanetrøje, så skal du altså møde op på Centertorvet i Aalborg Storcenter.

Trøjen bliver tilmed præsenteret af anfører Lucas Andersen samt holdkammeraterne Patrick Olsen og Mathias Ross.

Det skal selvfølgelig også oplyses, at den ny trøje får debut på grønsværen i Aalborg Portland Park, når AaB søndag den 21. juli klokken 14.00 spiller sin første hjemmekamp i 3F Superligaen, hvor modstanderen er SønderjyskE.

Den ny AaB-trøje er i øvrigt designet og produceret af firmaet Hummel.

Så selv om de lokale helte fra AaB tabte sæsonpremiere-kampen søndag mod oprykkerne fra Lyngby med 2-0, så kan supportere og andre fans jo bede til de højere magter om, at der er rigtig mange points i den ny hjemmebanetrøje...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...