Tanker om en genåbning af landet og en ide til hvad du kan lave, imens vi venter

KLUMME: Jeg glæder mig helt vildt til at landet igen åbner op og med foråret lurende, kommer det nærmere og nærmere. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle være i en situation, hvor jeg kunne glæde mig til at gå igennem gågaden, gå ind på en cafe eller handle i en butik. Der var engang, hvor jeg drømte om at kunne bade ved den italienske Lido. Nu glæder jeg mig til at komme ind i Svømmeland i Nørresundby og nedsænke mit legeme i klorvandet. For to år siden kunne jeg drømme om at shoppe i London, nu glæder jeg mig til at kunne shoppe i Aalborg. For to år siden kunne jeg drømme om at spise en frokost i Paris, nu drømmer jeg om at kunne spise en frokost på Cafe Klostertorvet. Nu er der endelig en snak om, at vi kan begynde at kigge på en genåbningsplan. Det bliver intet mindre end fantastisk. Men hvad skal jeg egentligt gøre, når jeg igen kan begynde at bruge byen?

Når jeg en sjælden gang oplever at være alene hjemme, kaster jeg mig over alt for meget. Der skal jeg naturligvis have noget junkfood. Bagefter begynder jeg på 2-3 film, jeg skal også spille lidt guitar, det kunne også være fint at male lidt og det at game, har jeg ikke gjort i hundrede år. Disse aftner ender typisk med, at jeg ikke får gjort noget som helst. Når familien kommer hjem, bliver jeg mødt med spørgsmålet om, hvad jeg så har lavet. Til det kan jeg kun svare: - Ingenting. Derfor er jeg spændt på en genåbning af landet. Hvad vil jeg gøre den første dag?

Først skal jeg naturligvis klippes. Efter den tiltrængte studsning skal jeg ud og købe nyt tøj. Jeg vil naturligvis også gerne på restaurant. Her nøjes jeg så med en forret, så jeg også kan komme på en cafe og spise en burger. Så skal jeg bagefter i biografen, her har jeg naturligvis ikke tid til at se en hel film, faktisk nøjes jeg bare med at se reklamerne og trailerne. Så skal jeg ind på Skraaen og se noget stand-up, eller nyder en koncert. Aften skal sluttes af med en tur på et af de brune værtshuse, og denne aften må de da gerne have åbent til efter klokken 22.

Der bliver heldigvis nok primært tale om en delvis genåbning af landet. Så det bliver Mette og co. der kommer til at bestemme, hvad jeg skal gøre først. Det er dejligt, at jeg ikke selv sidder med det tunge ansvar.

I mens vi venter på, at vi igen kan komme ud og bruge byen, kommer jeg lige med en hyggelig hjemmeaktivitet, du kan muntre dig med. Det kræver kun en film, rigelige mængder alkohol og et alkometer.

I den forgange weekend havde jeg fornøjelsen af at se Thomas Vinterbergs fremragende film, Druk. Jeg skammer mig naturligvis over, at jeg ikke nåede at se den i biografen, men der kom en nedlukning i vejen. I stedet fik jeg set filmen i hjemmebiografen, hvor der er en gavmild alkoholbevilling. I filmen forsøger en gruppe mænd at efterprøve tesen om, at vi mennesker er født med en halv promille for lidt i blodet. Ergo skal man have en promille på 0,5 for at fungere optimalt. Det skulle jeg naturligvis prøve. Så målet var klart. Se filmen Druk med en promille på 0,5. Jeg fik anskaffet mig et alkometer, købt en flaske gin, jeg havde en røvfuld øl i køleskabet og den der sjat Jägermeister skulle også udryddes. Allerede inden filmen gik i gang tog jeg to hurtige skarpe og en enkelt pilsner. Alkometeret gav mig en promille på 0,32. Der var stadigvæk langt op til de 0,5. En dobbelt gin og tonic blev hurtigt lavet, og så var vi i gang. Vi valgte at holde et par pauser undervejs. Dette var for at lave nye drinks og tjekke promillen. Jeg ramte en promille på 0,45 og her kunne jeg virkeligt leve mig ind i filmen. Jeg ramte aldrig de 0,5, men jeg gjorde hvad jeg kunne.

Det var naturligvis en fornøjelse at se filmen, men hold nu kæft hvor jeg glæder mig til en tur på de brune værtshuse. I må meget gerne åbne dem nu og sætte to på køl til mig. Skål!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...