Samtidig annonceres W&W som årets hovednavn

AALBORG: Aairport Festival annoncerer i dag W&W som årets hovednavn til Aairport Festival, der løber af stablen 21. og 22. januar 2022 i Gigantium.

- Det er med stor glæde, at vi igen kan annoncere én af de største stjerner i EDM verdenen. W&W ligger lige nu nummer 14 på DJMAG top100, og er med en fanbase på over 10 millioner en kæmpe attraktion. W&W er faste mainstage artister på Tomorrowland, Parookaville, Electric Love og Mysteryland, og vi glæder os til at opleve dem til Aairport Festival 2022, fortæller Kresten Thomsen, CEO for Aairport Festival i en pressemeddelelse.

- W&W er samtidig en af de mest streamede Spotify-artister i både Tyskland, Sverige og Norge, så vi forventer virkelig mange internationale gæster alene på denne booking, og vi glæder til at tage imod de mange internationale gæster igen i år, fortsætter han.

Største lineup i Danmarks historie

Aairport Festival præsenterer hermed det stærkeste lineup til nogen dansk festival med hele seks kunstnere på DJMAG top 100 2021.

- Igennem festivalen kan publikum opleve hele 23 kunstnere, hvoraf de 21 er internationale navne, som vi sjældent ser i Danmark, fortæller Kresten Thomsen.

Lineuppet for de to dage lyder:

Fredag

- Faustix: OMG IT’S LIT!

- Lucas & Steve

- Madison Mars

- Mesto

- Mariana Bo

- Quintino

- Ummet Ozcan

- W&W

- TBA

Lørdag

- Adrenalize

- Atmozfears: My Story LIVE

- Da Tweekaz

- Darren Styles

- E-Force

- Hard Driver: Chemistry LIVE

- Miss K8

- Noisecontrollers & Sephyx

- Primeshock

- Vertile: Vertile’s Dimension

- Warface: Forgotten Future

Du finder billetter til Aairport Festival her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...