Corona sætter en stopper for festivalen, der vender tilbage i 2022

AALBORG; Har du glædet dig til næste års Aairport Festival? Så må du væbne dig med tålmodighed, for arrangøren har netop udskudt den store festival til 2022.

- Vi havde til det sidste håbet, at Covid-19 situationen var på retur, men med knap tre måneder til afvikling og uden langsigtede retningslinjer eller handlinger fra regeringen, er det simpelthen for stor en risiko at afvikle, siger Kresten Thomsen, CEO, Aairport Festival i en pressemeddelelse.

- På grund af omstændighederne er vi derfor tvunget til at flytte Aairport Festival fra januar 2021 til 21. - 22. januar 2022. Vi er uden tvivl skuffede over ikke at åbne festivalsæsonen næste år, men situationen er simpelthen uden for vores hænder.

Kresten Thomsen:

- Lige nu flytter vi alle artister fra 2021 til 2022, og forlænger samarbejdsaftaler med både nationale og internationale partnere, så vi kan afvikle med samme ambitionsniveau, som vi planlagde i 2021.

Fredag 21. januar er stadig med Spinnin’ Records lineup og lørdag 22. januar er stadig dedikeret til The Harder Styles.

Aairport Festival oplyser, at der bliver mulighed for både en automatisk ombookning til 2022, men naturligvis også refusion, til de der ikke længere ønsker at deltage i Aairport Festival - Egypt. Alle der har købt billet har modtaget yderligere info heromkring fra Billetlugen.

Aairport Festival har nu i alt aflyst og flyttet arrangementer for i alt 65.000 billetkøbere som direkte følge af Covid-19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...