Aalborg indsamlede 396.300 kr. til Røde Kors.
Livet her

Aalborg bidrog med 396.000 kr.

542 samlede ind til Røde Kors

03. oktober 2017 kl. 10:33

542 indsamlere var på gaden og de kunne overdrage de 396.300 kr. kunne søndag overdrage 396.300 kroner fra Aalborg til hjælpearbejdet i verdens brændpunkter.

Det var glade og trætte frivillige fra Røde Kors i Aalborg, der søndag kunne meddele resultatet af Røde Kors-indsamlingen. Fra den lokale Røde Kors-afdeling, som havde knoklet med at arrangere indsamlingen og dele ruter ud til indsamlerne, lyder der et kæmpestort tak til alle, der var med og til alle, der gav et bidrag til indsamlingen.

- Jeg vil gerne sige mange tak til alle, der var med og til alle dem, der gav et bidrag til vores indsamlere. Det betyder, at vi kan fortsætte vores hjælpearbejde både her i Danmark og ude i verden hvor der er allermest brug for det, siger Dorthe Møller Søndergaard, indsamlingsansvarlig i Aalborg.

På landsplan blev der indsamlet 18,4 millioner kroner. Pengene går til hjælpearbejdet i Danmark og ude i verden. Netop nu hjælper Røde Kors ofrene for krigen i Syrien og millioner af børn og familier, som sulter i det østlige Afrika. Her i Danmark er Røde Kors især kendt for sit sociale arbejde med at hjælpe ensomme og udsatte gennem blandt andet besøgstjenesten.

Annonceret indhold

Nyeste