Tusindvis har stemt - se hvem der vandt her

AALBORG: Vi er vilde med takeaway. Udvalget er stort, kvaliteten god og det har aldrig været nemmere at få mad på bordet med blot få klik. Men hvor får man den bedste takeaway af slagsen?

Det har nordjyderne været ved stemmeurnerne for at finde ud af - og resultatet blev: Kastet Grill & Burger på Kastetvej. Det kommende år kan de prale af at være Region Nordjyllands bedste takeaway-restaurant 2018.

Kastet Grill & Bruger var i konkurrence med Nanking grill, Nobu Street Food, Pizzaria Bambino, Pizzaland og Karma Sushi, men endte altså med at stille sig øverst på sejrsskamlen.

Kastet Grill & Burger kan det næste år prale af at være Nordjyllands bedste takeawaysted. Privatfoto

Udover titlen og æren får Kastet Grill & Burger også en præmie på 5.000 kr. Men det er som regel ikke kontantpræmien, der har den største betydning, lyder det fra Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat, som er initiativtager bag Danish Take Away Awards.

- Det betyder virkelig meget for restauranterne at få anerkendelse for det store stykke arbejde, de gør hver eneste dag. Takeaway-restauranterne lever af gode anbefalinger, så det betyder helt klart noget for vinderen at kunne kalde sig Region Nordjyllands bedste takeaway-restaurant.

Det er tredje år i træk, at man kårer de bedste takeawaysteder i landets regioner, og flere end 30.000 har stemt.

Vinderen af prisen som landets bedste takeaway-restaurant 2018 blev i øvrigt Burger Palace i København.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...