Her er bagmændene nørder til fingerspidserne. De synes, det er sjovere at sælge i en butik end at sende en pakke

AALBORG: På lørdag hiver Karl Martin Hosbond branddøren op til naboejendommen, og så fylder den kun et år gamle designbutik deKARL pludselig mange flere kvadratmeter.

Her betaler du for en høj kvalitet, og det kan måske betyde, at du beholder dit indkøb længere. Det er i hvert fald det, der er tanken bag konceptet, og det kan nordjyderne godt lide - på trods af deres ry for at være lidt skræmte af prisen, fortæller ejer Karl Martin Hosbond.

- Vi har en drøm om at skabe en destination i Nordjylland, der er anderledes, og hvor du kan få mærker, du ikke kan finde i særlig mange webshops - noget der er værd at køre efter, siger han.

Sarah Thun
Butikken forhandler egentlig mest herretøj, men de fleste kunder er kvinder, så derfor kommer der nu flere produkter til kvinder i sortimentet. Arkivfoto: Claus Søndberg

Selvom butikken har en webshop, så er det nemlig den fysiske butik, de vil satse på, og det er gået rigtig godt i det seneste år - på trods af tre måneders nedlukning.

- Min kollega og jeg er nørder ud til fingerspidserne, og vi tror på, at der er behov for en butik, hvis oplevelsen er derefter. Vi synes bare ikke, det er lige så sjovt at stå og pakke ordrer i kasser, som det er at sælge dem i en butik, fortæller han.

Kvinder køber mest - også herretøj

Måske er nordjyderne ikke så prisforskrækkede igen, for designbutikken i Gravensgade mærker opbakning og købelyst hos forbrugerne, som ofte er kvinder, og derfor kommer udvidelsen også til at betyde flere produkter til kvinder i en butik, der ellers har været præget af herretøj.

- Det er et sats at udvide butikken, men vi tror på, at det her mindset med at købe færre ting og så beholde dem længere, det er kommet for at blive, og derfor har vi tiltro til, at vi fortsat bliver taget pænt imod, så det kommer til at give mening på den lange bane, fortæller Karl Martin Hosbond.

På lørdag kan du få et glas vin og lidt snacks, når butikken fejrer sin udvidelse. Der er kommet mere plads at handle på, og så er en parfumeudstilling desuden fortsat under udvikling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...