Du kan få tre varianter - og de falder i kundernes smag

AALBORG: Smagen af jul - det kan man vist roligt sige om nyheden fra Aalborg Chokoladen: Pebernødder overtrukket med enten lys, hvid eller mørk chokolade.

Og der er ingen tvivl om, at de nyeste lækkerier i julesortimentet er populære.

- Pebernødderne med chokoladeovertræk er blevet modtaget megagodt, vi har allerede lavet op mod 6000 fyldte kræmmerhuse, siger ejer af Aalborg Chokoladen, John Aslak Jensen.

Tina Larsen
Aalborg Chokoladen har fyldt op mod 6000 kræmmerhus med de chokoladeovertrukne pebernødder. Foto: Aalborg Chokoladen

Pebernødderne bliver solgt i 200 specialbutikker, og her er tilbagemeldingen også positiv, da flere allerede er nødt til at genbestille.

- Det siger noget om, at de chokoladeovertrukne pebernødder vinder indpas. Generelt vil kunderne gerne se og smage noget nyt - og måske især her op til jul, siger John Aslak Jensen.

Tanken om at lade pebernødder indhylle i chokolade er ikke ny.

- Jeg er blevet spurgt mange gange, om vi ikke kunne lave pebernødder med chokoladeovertræk som en del af vores julesortiment. Og nu har vi lavet en aftale med ejeren af de Vendsysselske pebernødder, som jeg kender rigtig godt, siger John Aslak Jensen.

- For mig laver de den helt klassiske pebernød, som jeg er vokset op med. Og vi er begge fra Nordjylland, så det kan ikke være bedre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...