Besked-screenshot.
Livet her

Aalborg-diskotek sendte ulovlige privatbeskeder til elever: - Jeg skal bruge nogle friske piger

Elever på Aalborg Handelsskole har gennem længere tid modtaget privatbeskeder fra en medarbejder på et diskotek i Jomfru Ane Gade, som forsøger at lokke eleverne med skræddersyede tilbud. Og det er ulovligt, understreger ekspert

08. september 2022 kl. 20:15

AALBORG: Diskoteket Zurf Bar har over flere omgange sendt privatbeskeder til elever fra Aalborg Handelsskole med henblik på at markedsføre baren, der ligger i Jomfru Ane Gade.

Nordjyske er kommet i besiddelse af nogle af beskederne, som er sendt i maj og juni i år. Her forsøger en medarbejder fra restaurationen at lokke eleverne med eksempelvis gratis alkohol og eksklusive tilbud på bordpakker.

Og det er i strid med loven, fastslår Heidi Højmark Helveg, der er en af landets førende eksperter inden for markedsføringsret. Nordjyske har forelagt hende beskederne, og hun er ikke i tvivl.

- Det er ulovligt, fordi man retter sin markedsføring af et diskotek, som sælger alkohol - det er jo ikke et sodavandsdiskotek - mod en ungdomsuddannelsesinstitution. Herunder personer under 18 år, siger hun.

Beklager beskederne 

Nordjyske har adskillige gange forsøgt at få et telefonisk med Zurf Bar, men det har ikke været muligt.

I stedet har Henrik Foget Jensen, der er partner i Rekom Group, som ejer Zurf Bar, svaret følgende i en mail:  

- Zurf Bar skal selvfølgelig overholde markedsføringsreglerne. Vi er allerede i dialog med både uddannelsesinstitutioner, kommune og myndigheder om de fejl, der er begået i markedsføringen af Zurf Bar, og som vi tager meget alvorligt. Jeg vil derfor også gerne beklage de Messenger-beskeder, der er blevet sendt. Reglerne for god praksis på området er blevet indskærpet for alle på baren.

Læs mere her

Annonceret indhold

Nyeste