Spiller live fra M/S Kysten, og du kan feste med

AALBORG: Festivalerne er aflyst, og de fleste barer og værtshus i Jomfru Ane Gade er fortsat lukket.

Men det er weekend, og så må vi finde en anden måde at feste på.

Indehaverne af Aalborg-pladeselskabet Happy Cone Music Patrick Jakobsen og Chakib Guerdali har tænkt sig at hjælpe os rigtig godt på vej.

I morgen, lørdag 13., sparker de nemlig gang i en stor onlinefest - live fra turbåden M/S Kysten.

- Vi vil gerne lave de her lidt specielle venues, og så var ejeren af Kysten bare med på den. Det er så fedt, siger Chakib Guerdali.

Selv om festen bliver streamet på Twitch, ganske gratis for alle, så vil du også kunne se båden på Fjorden. For arrangørerne har planer om at skulle ligge for anker cirka ud for Slotsparken.

- Og mon ikke også vi kunne komme til at skrue lidt op, så man kan høre os, siger han med smil i stemmen.

Katrine Schousboe
Makkerparret bag Happy Cone Musik har planer om at gøre onlinefesterne til en tilbagevendende begivenhed. Arkivfoto: Bo Lehm

LÆS OGSÅ: Du kan komme til karnevalsfest på nettet - live fra Gaden

Makkerparret holdt i maj en online karnevalsfest live fra Zurf Bar, der ligeledes blev streamet på Twitch. 2500 så med i løbet af aftenen, og det er et højt tal for et helt nyt event, vurderer de.

Og den anderledes festform har da også givet blod på tanden i forhold til at lave flere arrangementer.

Derfor har Patrick Jakobsen og Chakib Guerdali denne gang fået deres egen Twitch-kanal med navnet happyconeofficial, og de vil gøre endnu mere ud af selve produktionen og grafik.

- Vi kommer til at bruge noget mere udstyr, og der er blevet lavet promovideoer, for det skal være lækkert at se på, slår Chakib Guerdali fast.

Det vigtigste er dog fortsat musikken. Fra kl. 17 og cirka seks timer frem spiller syv DJ's - blandt andre DJ Keez, George Garcia og Delero - hver et sæt.

Tanken er, at Zurf Sessions, som eventsene er døbt, skal blive en tilbagevendende begivenhed fra forskellige sjove og anderledes venues i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...