De kommende uger med karnevalsforberedelser er årets travleste for 43-årige Mette Bugge

AALBORG: Mette Bugge er talsmand for Aalborg Karneval og har i 12 år siddet i bestyrelsen i foreningen, som står bag folkefesten. Mette Bugge er født og opvokset i Aalborg, hvor hun fortsat bor. Hun har dog også boet 11 år i udlandet.

Hvis jeg siger Aalborg, hvad får det så dig til at tænke på?

Følelsen af at være hjemme og høre til.

Jeg føler mig godt tilpas i og omkring byen. Det er fantastisk at bo i en by med et levende byliv, som samtidig byder på masser af skøn natur i alle retninger.

Hvilke steder betyder noget særligt for dig i Aalborg?

Friluftsbadet er virkelig en oase i byen. Jeg er kommet der, fra jeg var barn og har mange gode minder derfra.

Ombygningen har givet endnu flere muligheder, og der er samtidig taget højde for at skabe god synergi med omgivelserne. Virkelig et vellykket projekt, som vi som by kan være stolte af.

Hvordan har det påvirket dit syn på Aalborg, at du har boet i udlandet?

At komme tilbage til sin fødeby giver selvfølgelig mulighed for at se på byen med helt nye øjne.

Jeg synes, det er en stor fordel, at Aalborg løbende formår at udvikle sig, og at vores lille lokale lufthavn har været så god til at positionere sig. Vores lille lokale samfund er kommet meget tættere på den store globale verden.

Hvilke personer i Aalborg betyder noget særligt for dig i dit privatliv?

Mine forældre, som er mine nordjyske rødder!

Mine dejlige børn, som kan lokkes med på både at klatre i byens parker og besøge byens museer. Min skønne kæreste, som blandt meget andet fik mig op på cyklen (MTB) og rykkede naturen lidt tættere på. Mine venner og veninder, som altid er med på teater, gode middage i byen og et godt glas vin en fredag aften i midtbyen.

Aalborg Karneval er årets største enkeltbegivenhed - hvad synes du, den tilfører byen?​

Aalborg Karneval er en helt unik begivenhed, som skaber en fantastisk følelse af fællesskab, både for dem, der deltager og dem, der ser på.

Jeg tror personligt, at karnevalet er med til at tiltrække og fastholde mange af de unge mennesker, som vælger at læse i Aalborg, fordi de har besøgt byen i forbindelse med karneval. De studerende giver byen nyt liv og nye muligheder for at udvikle kulturlivet, og det sætter jeg personligt stor pris på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...