Til gengæld har Kongerslev landets strammeste underliv

AALBORG: Vi er kendt for at være bramfrie her i den nordjyske hovedstad. Det seneste år har vi også - officielt - kunnet smykke os med titlen som landets frækkeste by.

Skandinaviens største online-sexshop, Sinful, laver hvert år en analyse af deres salg af varer og kårer ud fra det årets frækkeste by, og sidste år tilfaldt titlen altså Aalborg.

Men mange ting er som bekendt gået ned ad bakke her i 2020. Nu kan vi så også skrive det med frækheden på listen, for vi må i år se os slået af storebror Aarhus til titlen som landets frækkeste by. Vi rykker ned på andenpladsen, mens Ølsted fra Halsnæs Kommune på Sjælland kommer ind som nummer tre, skriver Sinful i en pressemeddelelse.

Sinful er stiftet af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen og er den største online shop med sexlegetøj i Skandinavien. PR-foto

Sinful laver analysen ved at kigge på virksomhedens knap 700.000 ordrer fra året, der er gået. De udregner dernæst en "sexfaktor", som beskriver hvor mange gange indbyggerne har købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet på faktor 1. Aarhus vinder med en sexfaktor på 1,85, mens Aalborg får 1,57. Bundskraber - eller landets kedeligste by - bliver Højer i Tønder Kommunes, om er helt nede på 0,37.

Som et plaster på såret kan vi her i kommunen dog bryste os af en helt anden titel i år - nemlig Danmarks strammeste underliv!

I Kongerslev blev der i løbet af året købt 2,26 gange så mange bækkenbundskugler i forhold til landsgennemsnittet.

Og det er jo trods alt også noget ...

Sinful har analyseret på 700.000 ordrer i årets løb. PR-foto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...