LP'er storhitter igen, og nu bliver det endnu lettere at få fingrene i de populære vinyler

AALBORG: Salget af LP'er oplever disse år en voldsom vækst og slår år efter år rekorder for salget globalt og i Danmark.

I 2021 oplevede man i USA en vækst på 108% i første halvår sammenlignet med 2020, og siden 2017 har salget af LP'er været større end salget af cd'er i Danmark. Det kan mærkes på antallet af pladebutikker og webshops, der er vokset de seneste år.

Nu er turen så kommet til, at Aalborg får en ny forhandler af LP'er i form af pop op-pladebutikken Tirsdagsklubben Aalborg. Hver anden tirsdag vil de holde pladebutikken åben i Cafe Ulla Terkelsen Londons lokaler på Kastetvej i Vestbyen. Det skriver Tirsdagsklubben i en pressemeddelelse.

Første gang er tirsdag 19. oktober kl. 16.00, hvor Tirsdagsklubben Aalborg slår dørene op til Aalborgs nye samlingspunkt for alle med kærlighed til musik på fysisk formater.

Til åbningen vil der være et stort udvalg af LP'er med mere end 1000 nye LP'er indenfor de fleste genrer. Er du vild med kassettebånd, vil der også være et godt udvalg af nye kassettebånd.

Ulla Terkelsens DJ-pult er åben til fri afbenyttelse, så har man lyst til at prøve sine nye indkøb af eller spille yndlingspladen hjemme fra reolen, er man velkommen til at slå sig løs. Baren og køkkenet er naturligvis også klar med forskellige fristelser.

Et samlingspunkt for vinyl fans i Aalborg

Målet med Tirsdagsklubben Aalborg er sammen med Cafe Ulla Terkelsen London at skabe et samlingspunkt for alle med kærlighed til LP'en.

Udover pop op-pladebutikken er folkene bag klar med flere nye tiltag i den nærmeste fremtid, f.eks et særligt vinyl menukort i cafeen, som skiftes ud hver 14. dag med nye LP'er der kan købes i baren. Så der er spændende ting i vente for alle vinylfans i Aalborg.

Hvad: Pop op-pladebutik

Hvornår: Første gang 19. oktober kl. 16.00-21.00, herefter hver anden tirsdag.

Hvor: Cafe Ulla Terkelsen London. Kastetvej 36, 9000 Aalborg

Du kan læse mere om pladebutikkens store åbning lige her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...