En uge med masser af aktivitet og stor opbakning sikrer, at sangfesten vender tilbage inden for en overskuelig tid, vurderer direktør for AKKC

AALBORG: Det er en yderst veltilfreds direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center Nicolaj Holm, der på en gang kan se tilbage på en uge spækket med grand prix-aktivitet og et storstilet show i aftes og frem mod et totalt udsolgt MGP den kommende weekend.

- Aalborg får så meget godt ud af at være grand prix-by. Jeg bliver varm og stolt, når jeg tænker på, hvor mange, der har stået sammen om at løfte opgaven og skabe masser af aktiviteter for alle, fastslår han og tilføjer, at den store opbakning fra byen også er blevet bemærket hos DR.

- Der var flere, der stoppede mig i aftes efter showet og sagde, at Aalborg altså er den bedste by til grand prix, siger han.

Derfor tør han også godt love, at det ikke er sidste gang, at byen og Gigantium kan byde velkommen til de store shows.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med DR, og det er hvert fald ikke blevet mindre godt nu, siger han.

Her dagen derpå bliver lyden i tv-transmissionen kritiseret fra flere sider for at være historisk ringe.

Men det er ikke noget, man var plaget af i Gigantium.

- Jeg læner mig meget op af dem, der har siddet i salen flere gange og set showet, og de siger, at det var et både flottere og bedre show end tidligere år. Og hvor jeg sad, var der i hvert fald ingen problemer med lyden.

Den kommende weekend står der MGP på programmet med generalprøve fredag og show lørdag. Begge dele blev udsolgt i lyntempo.

- Børnenes og de voksnes grand prix er to meget forskellige shows som nærmest ikke kan sammenlignes. Vi glæder os rigtig meget, for det er tydeligt, at man har fat i noget, når der bliver solgt så mange billetter på under 20 minutter, siger han og tilføjer:

- Grand prix er for alle - det viser Aalborg virkelig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...