Den nye store festival får en blanding af store udenlandske og danske navne - blandt andre Kato. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Det sker

Aalborg får ny kæmpe festival med store DJs

Aairport Festival bliver Danmarks største for elektronisk musik

30. august 2019 kl. 11:38
Opdateret kl. 15:07

AALBORG: Den elektroniske musik samler et kæmpe publikum over hele verden, og nu får Danmark også sin første festival udelukkende til EDM (Electronic Dance Music).

Det bliver i Aalborg, når Aairport Festival åbner dørene for to dage med elektronisk musik til januar.

Festivalen finder sted i Gigantium, der bliver omdannet til en kæmpe lufthavn, hvor gæsterne mødes af stewarder, stewardesser, mekanikere, security og kaptajner, som vil byde velkommen.. Main stage bliver indrettet, så den afspejler en unik destination, samtidig med at scenen bliver en af de største indendørs scener, Danmark endnu har set.

- Vi går simpelthen all-in på lyd, lys, LED, laser, konfetti og pyroteknik, så vores deltagere blæses omkring af sanseindtryk. Vi arbejder med de bedste i branchen, som vi ved kan levere noget helt unikt, siger Kresten Thomsen, der er grundlægger og idemand bag Aairport Festival.

Hovedparten af navnene bliver fra udlandet, men også de danske navne vil være i absolut topklasse. Allerede nu kan Kresten Thomsen afsløre, at der blandt de danske navne er Martin Jensen, KATO, Zookeepers og TooManyLeftHands.

- Vi har oven i købet en helt unik overraskelse fra Holland, som vi glæder os enormt meget til at afsløre snart, fortæller Kresten Thomsen, dog uden at ville uddybe yderligere.

Rejsen begynder allerede ved booking af billet til festivalen. Her køber deltagerne nemlig et Boarding Pass til hhv. Economy, Economy Plus, Business Class eller First Class. De forskellige boarding pass dækker eksempelvis den almindelige adgangsbillet, entre med fri bar og adgange til særlige eksklusive områder, hvor der garanteres fantastisk udsyn til scenen og en helt unik service.

Der bliver indsat shuttlebusser fra centrum, der hele aftenen og natten fragter festivalgæster til og fra Gigantium.

Aairport Festival finder sted 17.-18. januar 2020. Der er plads til 10.000 gæster hver af dagene.

Annonceret indhold

Nyeste