Stor installation rykker ind i byen de kommende uger

AALBORG: Fra og med i dag kan du spotte et nyt punkt på Aalborgs skyline. I løbet af dagen begynder man nemlig at sætte den store oppustelige installation Skum op ved Utzon Center.

Installationen, som Bjarke Ingels Group står bag, skal hen over sommeren stå forskellige steder i byen - først altså ved Utzon, siden i Kunstens Skulpturpark og til sidst på Gammeltorv, skriver Kunsten i en pressemeddelelse.

Selv om arbejdet går i gang i dag, kommer der først lys på i morgen, torsdag, og du kan først opleve den in action fra på lørdag. Lørdag vil der også være masser af workshops med sæbeskum inspireret af Skum. Workshoppen er delt op i to etaper - den første del er et skum-laboratorium, hvor alle kan prøve at lave skum med forskellige instrumenter og redskaber og undersøger, hvad skummet kan. I anden del af workshoppen kan man skabe sin helt egen skumskulptur ved hjælp af en skummaskine. Til sidst flyver ens fine skum-sommerhat, -kat eller -hjerte op i den blå sommerhimmel.

Skuminstallationen og workshoppene er en del af af de mange sommeraktiviteter, der bliver skabt med hjælp fra genstartsmidlerne. De kommende uger kan du f.eks. også tegne gigantiske figurer med kridtmaskine i Utzon Parken.

Du kan læse mere om programmet for Skum på Kunstens hjemmeside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...