Plantning af 100.000 små træer begynder i morgen

AALBORG: I fremtiden får du flere muligheder for at gå en tur i Aalborg-området. Kommunen går nemlig i gang med at rejse to nye Folkeskove.

I alt skal der plantes 100.000 træer med tilskud fra TV2s indsamlingsshow Danmark planter træer.

Skovene skal plantes ved henholdsvis Bakmøllevej i Vestbjerg og Hadsund Landevej som udvidelse af skoven ved Lundby Bakker/Lundby Krat.

- Jeg er utrolig stolt over, at flere års arbejde med at forhandle og købe egnede arealer til skovrejsning nu udmønter sig i en direkte udvidelse af Aalborg Kommunes mest skattede og benyttede skovområde omkring Lundby. At vi samtidig skaber nye rekreative muligheder både dér og i Vestbjerg og beskytter grundvand gør jo kun historien endnu bedre, siger skovrejsningsansvarlig Lars Delfs Mortensen fra Aalborg Kommune.

Plantningen af skoven ved Vestbjerg går i gang i morgen, onsdag 17. juni. I samarbejde med borgerne er der lavet et areal til hundeskoven, som etableres umiddelbart efter plantningen.

Kommunen forventer, at plantningen af skoven ved Lundby Bakker/Hadsund Landevej går i gang i uge 26.

Før skovene omkring Hadsund Landevej kan tilplantes, skal der laves arkæologiske forundersøgelser. Et arbejder der går i gang i denne uge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...