Det blev en stor succes, da byens første marked med sneakers og streetwear foldede sig ud på Game Streetmekka

AALBORG: Arrangøren bag markedet, Ida Rekha, er overvældet over den store interesse, der er for markedet. Derfor er hun allerede nu klar med en dato for det næste af sin slags, og hun har endnu en overraskelse gemt i ærmet.

Camilla Gammelgaard
Op imod 800 kiggede forbi til det første sneakers og streetwear marked i Aalborg. Foto: Matthew Burnett

God mavefornemmelse

Der er gode nyheder til aalborgensere, der har en kærlighed til second hand kasketter, tøj og sko. Datoen og stedet for det næste store Sneakers og Streetwearmarked er nemlig offentliggjort. Det bliver den 6. oktober på Aalborg Street Food - The Lighthouse.

- Jeg er rigtig godt tilfreds. Interessen for markedet har været overvældende både på de sociale medier, og der kom også rigtig mange og bakkede op om det på dagen, fortæller Ida Rekha.

Hun anslår at cirka 800 besøgende var fobi og kigge på de 23 stande.

- Jeg var selvfølgelig lidt nervøs for, om det ville kunne trække nok folk til, men det gik meget bedre, end jeg turde håbe på. Det fortæller mig bare, at min mavefornemmelse var helt rigtig. Aalborg manglede et marked med streetwear, siger hun.

Selv har hun en stor passion for sneakers, og det var specielt det, der motiverede hende til at arrangere et marked. Der kommer nemlig en del sko på hylderne med tiden.

- Jeg køber alt for mange, og så bruger jeg dem alt for lidt. Derfor sælger jeg ud af dem en gang imellem. Jeg synes, det er mega fedt, at andre kan få glæde af noget, som jeg har købt, fortæller Ida Rekha.

Camilla Gammelgaard
28-årige Ida Rekha er arrangør bag markedet, der vender tilbage på Aalborg Streetfood. Foto: Matthew Burnett

Endnu en overraskelse

Game Streetmekka dannede rammen om det første marked, og det var arrangøren meget tilfreds med. For det skabte en masse aktivitet omkring det. For eksempel var der en del, som spillede fodbold. Alligevel synes Ida Rekha, det kunne være sjovt at prøve en ny location næste gang.

- Game Streetmekka har virkelig nogle dejlige omgivelser og rummer fede aktiviteter, men jeg vil også gerne prøve nogle andre rammer og se, hvad det kan kan skabe, fortæller hun.

Aftalen med Aalborg Street Food er nu kommet på plads. Dermed skal man et smut til Vestbyen for at kigge på second hand sneakers næste gang.

- Der er andre fordele ved at holde markedet der. For eksempel er der gode parkeringsmuligheder, og så kan folk også opleve stedet og maden, hvis de ikke har været forbi endnu, siger Ida Rekha.

Camilla Gammelgaard
Interessen var både stor for at købe og sælge på markedet. Foto: Privat

Efterspørgslen på det næste marked er allerede så stor, at hun er klar til at hive endnu en overraskelse ud af ærmet.

- Der er rigtig mange, der ikke kan vente til helt til oktober på det næste marked. Derfor har jeg lidt spontant besluttet at lave et pop up sommermarked onsdag den 1. august, fortæller hun.

Det bliver i et lidt mindre format og kommer til at vare i to timer.

I fremtiden håber arrangøren, at markedet vil vokse sig meget større. Hun vil dog gerne lære af erfaringerne og finde formen på det først, fortæller hun til aalborg:nu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...