Der blev solgt ca. 45.000 loyalitetsarmbånd, og vurderingen er, at der var ca. 80.000 deltagere i karnevalet

AALBORG: Aalborg Karneval har al mulig grund til at klappe i hænderne af begejstring.

Årets karneval var nemlig en stor deltager- og publikumssucces, og nu viser årsregnskabet, at det også har været en stor succes på det kommercielle område.

Årsregnskabet for Aalborg Karneval 2018, der netop er blevet godkendt på generalforsamlingen, viser således et overskud på knap én million kroner.

Overskuddet blev helt nøjagtigt på 961.855 kroner, hvor det til sammenligning var på 861.085 kroner i 2017.

En god udvikling

Karnevalet oplyser, at alle betydelige indtægtskanaler viser fremgang, og den gode økonomiske udvikling fortsætter til trods for et budget, der ellers var sat til at gå i nul.

Det er tilmed tredje år i træk, at karnevalet, der med stolthed kan kalde sig for Nordeuropas største karneval, kan præsentere et stort økonomisk overskud.

Vurderingen er, at der var ikke færre end 80.000 deltagere i karnevalet 2018.

Mette Bugge er formand for Aalborg Karneval, og hun oplyser, at der i år blev solgt ca. 45.000 loyalitetsarmbånd mod ca. 39.000 året før.

- Aalborg Karneval er Nordjyllands absolut største kulturevent, og lysten til at deltage aktivt i denne fest stiger år efter år.

- Selv om vi helt sikkert er godt på vej i den rigtige retning, så hviler vi dog ikke på laurbærrene.

Har penge på kontoen

- Hvis karnevalet skal være bæredygtigt fremadrettet, så skal vi hvert år kunne præstere et overskud af denne størrelse, siger hun og pointerer, at det vil sige ca. 10 procent af den samlede omsætning.

Mette Bugge:

- De seneste år har vi været begunstiget med godt vejr, og selv om vi håber, at det gode vejr fortsat er med os, så er det vigtigt, at vi har penge på kontoen til at ruste os mod netop vind og vejr.

Karnevalsformanden peger endvidere på, at egenkapitalen nu er genskabt, og at regnskabet helt overordnet fortæller en historie om en forening i positiv udvikling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...