Initiativtagerne til kampagnen er Flemming Thingbak, Ole Sørensen, Arne Schade og Preben Bjerregaard fra detailorganisationerne. Foto: Nicolas Cho Meier
Livet her

Aalborg knækker cancer

Ved fotovægge i Aalborg og Nørresundby kan man tage en selfie og give 20 kroner til kampen mod kræft

14. oktober 2017 kl. 09:50

AALBORG/NØRRESUNDBY: Aalborg står sammen og går ind i kampen mod cancer.

Det er budskabet i en ny støttekampagne, hvor man på fire udvalgte steder i denne og næste uge kan møde op ved en fotovæg, tage en selfie og donere 20 kroner.

- Kampen mod kræft er vigtig, og den betyder noget for rigtig mange mennesker. Vi håber, at borgerne vil støtte det gode formål og samle så mange penge ind som muligt, siger Arne Schade, der er centerchef i Kennedy Arkaden og en af initiativtagerne til kampagnen.

- Alle kender en der er - eller har været - ramt af kræft.

Kampagnen er et samarbejde mellem detailorganisationerne Aalborg Storcenter, City Nord Erhverv, Aalborg City og Kennedy Arkaden samt NORDJYSKE Medier. Arne Schade vil ikke komme ind på en præcis målsætning.

- Men vi håber, at Aalborg kan samle et sekscifret beløb ind. Det handler om at stå sammen, forretningerne konkurrerer i det daglige, men sammen med kunderne tager vi nu et ejerskab for at støtte et godt formål. Og butikker og erhvervsdrivende vil også bidrage.

Selfien skal man tage ved en af de fotovægge, der er placeret ved EDC Mæglerne på Nørresundby Torv, Centertorvet i Aalborg Storcenter, Kennedy Arkaden og ved Jyske Bank på Nytorv i uge 41 og 42. I bestemte perioder vil der også være en fotograf til stede, hvis man gerne vil bidrage men ikke har mulighed for at tage en selfie.

Nogle af billederne bliver efterfølgende bragt i lokale ugeaviser og på Instagram, #aalborgknækker.

Det indsamlede beløb bliver overrakt, når TV 2 holder sit Knæk Cancer indsamlingsshow lørdag 28. oktober klokken 20.

Annonceret indhold

Nyeste