Den nye direktør skal hjælpe Aalborg Lufthavn med at komme tilbage oven på en hård corona-periode. Arkivfoto: Lars Pauli
Mennesker

Aalborg Lufthavn har fået ny direktør

Tidligere vicepræsident i SAS skal bringe lufthavn gennem corona

13. november 2020 kl. 12:46

AALBORG: I mange år har Aalborg Lufthavn været lig med Søren Svendsen. Men nu skal vi til at lære et nyt navn at kende.

Aalborg Lufthavn har nemlig netop offentliggjort, at det bliver Niels Hemmingsen, der efterfølger Søren Svendsen som direktør for vores lufthavn.

Niels Hemmingen har i en årrække været ansat i SAS blandt andet som vicepræsident i Danmark. Senest har han været vicedirektør i Boozt.com, skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

- Jeg er yderst tilfreds med, at det er lykkedes Aalborg Lufthavn at tiltrække en kapacitet som Niels Hemmingsen til at tage over efter Søren Svendsen, siger formand for lufthavnens bestyrelse og borgmester i Aalborg Thomas Kastrup-Larsen.

Han tilføjer, at det er bestyrelsens forventning, at lufthavnen med Niels Hemmingsen ved roret er klar til at vækste på vej ud af coronakrisen til glæde for hele Nordjylland.

Hovedpersonen selv glæder sig til at komme i gang med det nye job.

- Det bliver spændende og en meget interessant udfordring at være med til at løfte Aalborg Lufthavn tilbage til og bygge videre på den vækst og løbende serviceudvikling, der har præget lufthavnen i mange år. Regionen står over for mange udfordringer her mod udgangen af 2020, og lufthavnen har en vigtig rolle med at generere bedst mulig infrastruktur ind og ud af regionen til gavn for borgere, erhverv og turister. Der åbner sig desuden gode muligheder med togene, der skal køre til og fra lufthavnen – og jeg vil arbejde for at være klar til kundernes fortsatte tilbagevenden med et solidt og over tid øget tilbud til dem, siger Niels Hemmingsen.

Stillingen som lufthavnsdirektør er blevet ledig, fordi Søren Svendsen går på pension.

Annonceret indhold

Nyeste