Errant er klar med en række nyheder til dig, der er vild med sneakers

AALBORG: Måske kender du dem allerede, de urbane sneakers fra Errant? På kort tid har de tre iværksættere bag brandet fået vind i sejlene, og nu er de klar med en række nyheder til dig.

Tina Larsen
Dialog med målgruppen online er noget af det, de tre iværksættere prioriterer højt i deres arbejde. Foto: Lars Pauli

- Vi har set på lokaler til en pop op-shop i midtbyen, og vi vil også gerne indenfor i andre butikker, men det skal være de rette. Nogen, der har den urbane stil, der afspejler de sneakers, vi sælger, siger Mads Frederiksen, der ejer Errant sammen med Rasmus Lund og Christian Fuglsang.

Errant, der primært er webshop, er nu i dialog med flere butikker i midtbyen, men de vil ikke røbe navne endnu.

- Men man kan sige, det er i butikker, hvor du kan købe en hættetrøje.

Og ambitionerne stopper ikke her i det, de selv kalder deres iværksættereventyr.

- Interessen på de sociale medier gør, at vi nu er klar med sneakers til kvinder, uddyber Christian Fuglsang.

- Når vi er i dialog med vores kunder online, kan vi se, at interessen fra kvinder er relativt stor, vi får en del beskeder og respons. Derudover er de købestærke online, og det er den interesse, der gør, at vi tør rykke nu.

De tre iværksættere bag Errant beskriver selv deres sneakers som urbane med storbyvibe, og når de ser målgruppen for sig, er det - først mænd og nu altså også kvinder - mellem 18 og 30 år. Christian Fuglsang har tidligere fortalt os her på aalborg;nu, at det er vigtigt for Errant at tale med og ikke til unge, "derfor inddrager vi dem, så vi ved, hvad de vil have".

- Vi skal være i øjenhøjde med kunderne, så for et par måneder siden kom vi også med på TikTok-bølgen, hvor vi allerede nu har rundet 10.000 følgere.

Tina Larsen
Først var det sneakers til drenge og unge mænd - nu satser Errant også på sko til kvinder efter at have oplevet stor interesse. Foto: Lars Pauli

Det er kun otte måneder siden, Errant udvidede webshoppen med lokaler i Dalgasgade, og de tre venner bag glæder sig over, at omsætningen i deres virksomhed vokser måned for måned.

- Allerede midt i april har vi slået omsætningen fra marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...