Tre af madstederne lukker nu, men bliver sandsynligvis erstattet af tre ny. Street-food har valgt helt at lukke i januar. Arkivfoto: Andreas Falck
Livet her

Aalborg Streetfood leder efter nye madsteder

Tre køkkener er lukket ned hos Aalborg Streetfood i Vestbyen

19. oktober 2017 kl. 17:20

AALBORG: Det er godt og vel fire måneder siden, at Aalborg Streetfood - The Lighthouse slog dørene op til deres store madmarked, men nu er der ved at ske flere ændringer.

Når man går igennem madmarkedet i Vestbyen opdager man, at tre køkkener ikke længere langer mad over disken. Det drejer sig om Aladdin Grill Adventure, Pita By Foodstep og Cibus, der havde henholdsvis grillspyd, pitabrød og mad fra sydamerikanske køkken.

Svært at finde de rigtige

Isabel Enevoldsen, der er én af stifterne bag Aalborg Streetfood, forklarer, at det ikke skyldes dårlige tider.

Derimod skal forklaringen findes i, at det er svært at finde de helt rigtige koncepter i første omgang, og at de tre madsteder er lukket, fordi de ikke passede så godt ind. Noget tyder da også på, at madstederne ikke kommer til at stå tomme længe:

- Der er mange lokale, der viser interesse for at få et køkken hos os, så nu er opgaven bare at finde de helt rigtige, fortæller Isabel Enevoldsen.

Ændring i åbningstider

Selvom det går godt på Aalborg Streetfood, så kan Isabel Enevoldsen alligevel godt mærke, at de er afhængige af sæsonen. Dårligt vejr betyder færre kunder, og derfor har de valgt at have flere lukkedage. Det betyder, at der vil være lukket mandag-onsdag i de kolde vintermåneder, hvilket er fra den 23. oktober til den 1. maj. Derudover holder madmarkedet lukket hele januar.

Annonceret indhold

Nyeste