Omsætningen er fordoblet, nye byer skal erobres, og så har firmaet både fået ny direktør og endnu flere ansatte

AALBORG: Søren Møller og Ricky Thygesen kastede sig for små to år siden ud i et iværksætter-eventyr med takeaway-appen Waiteer, hvor brugerne kan bestille mad ud af huset fra cafeer og restauranter. Da Aalborg er basen for virksomheden, blev det også aalborgenserne, som først kunne gøre brug af appen.

Siden lanceringen er det kun gået én vej. Fremad. I dag er der kommet over 40 lokale spisesteder med, man kan bestille mad via cykelbude, og så er virksomheden også rykket ind i Aarhus. Og nu er der endnu flere nyheder på vej fra Waiteer.

- Waiteer er godt kørende i Aalborg, og vi er kommet rigtig godt i gang i Aarhus, men ambitionen er at være til stede i hele Danmark og i resten af Norden, fortæller Ricky Thygesen.

Han er netop fratrådt som direktør for at gøre plads til en ny mand på posten. Han understreger, at det hele tiden har været planen, og at han fortsat er investor og en del af bestyrelsen.

- Virksomheden er blevet så stor nu, at der skal være en ved roret, som kan være her fuldtid og have alt sit fokus på Waiteer, siger Ricky Thygesen og fortsætter:

- Vi ansatte Søren 1. januar som sælger med henblik på, at han kunne være en mulighed til direktørposten senere hen, men har været så dygtig, at vi har valgt at give ham stillingen lidt før, end vi havde regnet med.

Camilla Gammelgaard
aalborg:nu har tidligere på året besøgt Waiteer. Den gang var Ricky Thygesen direktør, i dag har han overladt posten til Søren Ib Sander. Arkivfoto: Claus Søndberg

Med på rejsen

Den nye direktør i Waiteer er Søren Ib Sander. Han kommer selv fra Aalborg og har en del erfaring fra detailbranchen, men nu er han klar på nye udfordringer.

- Waiteer er en oplagt mulighed for mig. Her kan jeg være med til at drive en virksomhed til mere, end den er i dag, og det er super spændende, siger han.

Han har selv været med på rejsen med at få Waiteer ind på markedet i Aarhus, og han løfter allerede nu sløret for, at de er i gang med at arbejde sig ind i Randers.

- Det er det næste naturlige skridt. Den ligger geografisk tæt på, og så er der endnu ikke andre, som bringer ud fra restauranter og cafeer, som vi gør. Vores samarbejde med Dantaxi gør det faktisk muligt for os at rykke ind i alle større byer i Danmark, fortæller Søren Ib Sander.

Waiteers planer er da også at fortsætte med at udvide, og allerede i en nær fremtid, vil de indtage hele landet.

- Næste fokus bliver at komme ind på markedet i København og derefter i resten af Jylland. Vores mål er at dække hele Danmark, ind inden vi går ud af 2020. Derefter kan vi fortsætte i resten af Norden, fortæller den nye direktør.

Vil satse på færdigretter

Men det er ikke kun en udvidelse af markedet, Waiteer satser på i fremtiden. De vil også kunne levere endnu mere nem mad i form af færdigretter til kunderne, som så bare skal varme det.

- Vi arbejder på et nyt koncept, hvor vi producerer færdigretter af god kvalitet centralt, og så leverer vi det ud til restauranter og cafeer, så det er nemt for kunderne at hente eller bestille. Man kommer til at kunne bestille færdigretter i op til en hel uge, så man slipper helt for at lave mad. Det skal være nemt, siger Søren Ib Sander.

Ricky Thygesen er enig, og han glæder sig over den udvikling, som hans virksomhed har gennemgået.

- For mig er det her virkelig en succeshistorie. Virksomheden har bevist sit værd og er gået fra at være en lille baby til at være teenager. Nu skal den lære at stå på egne ben, og den er klar til at tage næste skridt, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...