Christopher M. Kristensen fra Restaurant Bühlmann håber at kunne tage titlen med hjem til Aalborg

AALBORG: Det er gode, lokale kræfter med, når Årets Kok skal hyldes 2. februar.

I år har Christopher M. Kristensen fra Restaurant Bühlmann nemlig fundet vej til til finalen ved at klare skærene gennem udvælgelsen og semifinalen i efteråret.

Han kan se frem til et spændende forløb. Den unge kok og de øvrige deltagere får dagen før konkurrencen udleveret en råvarekurv, og ud fra indholdet af denne skal de kreere en forret, en hovedret og en dessert, der i sin helhed danner en treretters menu. Sammen med deres assistent har de 6 timer og 25 minutter til at tilberede denne menu til 12 couverter.

Finalerne afvikles den 2. februar i Messecenter Herning under Formland-messen og er arrangeret af HORESTA og 3F. Sidste år stod kokken Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg øverst på skamlen og kunne lade sig hylde som Årets Kok, da konfettien dalede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...