Central Car Wash er på kort tid blevet et meget populært koncept, og det tiltrækker nu lokale investorer

AALBORG: Central Car Wash på Hjulmagervej i Aalborg har stor succes med et nyt abonnementskoncept for bilvask, der indtil videre er helt unikt i Danmark: For et fast beløb hver måned kan man få håndvasket sin bil og gjort den ren indeni så ofte, man vil. Og det er åbenbart populært, for kunderne strømmer til.

Direktør Damir Stojkovic udtaler med vaskebørsten i hånden og et stort smil på læben:

- Vi elsker Nordjylland og er meget ydmyge og taknemmelige for den velkomst vores nye abonnementskoncept har fået. Vi vasker alle biler - både store og små - og vores kunder nyder følelsen af en næsten ny bil, så ofte de ønsker det.

Konceptet blev lanceret i april i år, og allerede nu har antallet af abonnenter passeret 200. At kunderne er meget tilfredse med servicen, kan blandt andet ses på Trustpilot, hvor Central Car Wash har det maksimale 5 antal stjerner og en "fremragende" score.

Abonnementskonceptet er udviklet i samarbejde med Andreas Dirksen der er kendt som abonnements-ekspert, og tidligere har skabt fordelsklubben Plusbog.dk. Andreas Dirksen er netop også indtrådt som investor og partner i Central Car Wash sammen med Lars Birk Andersen fra Brønderslev. Og med den friske kapital er ambitionerne tårnhøje.

Allerede nu er Central Car Wash på udkig efter større lokaler i Aalborg, og der er også planer om at udbrede konceptet til flere danske byer. Udover Damir, Andreas og Lars, er også Radu Danila partner i Central Car Wash, så der står et stærkt lokalt firkløver bag ekspansionsplanerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...