Det startede som en rap og er nu blevet til tøj

AALBORG: I efteråret opstod rapkollektivet Aalborginal og ud af det blå, fik vi hyldestrappen til Aalborg, Aalborginal CYPHER. Nu er det så blevet til Aalborgs nye tøjmærke med samme navn. Bag den nye tøjpusher finder vi Lasse Lyd, som også går under navnet Lasse Lauridsen.

- Der var bare et eller andet, der fungerede med navnet Aalborginal. Jeg spurgte Jonny Hefty, om han havde hørt udtrykket før, og det havde han ikke. Så tænkte jeg, at det skal man næsten forevige på en eller anden måde, fortæller Lasse Lauridsen.

Fra tanke til handling er der nogle gange en kort vej.

- Jeg har en makker der hedder Nikolaj, og han var totalt med på ideen, og så gik vi sammen i gang med firmaet, fortæller Lasse Lauridsen.

- Her under corona er der simpelthen så meget tid, så det var lige så meget for at fordrive den. Jeg kender en trykker, jeg er selv grafikker og logoet, havde jeg selv designet. Jeg syntes, det var en super god ide. Det ene tog det andet, så lavede jeg en hjemmeside og nu er den her, fortæller Lasse Lauridsen.

Til at starte med er der t-shirts med tryk og stickers, men der er mange flere planer.

- Der kommer hættetrøjer, kasketter og alt muligt. Vi er kun i den spæde start. Vi har kun været i gang i lidt over en uge. Der kommer også mere til sommer, lyder det fra Lasse Lauridsen.

- Jeg synes bare, at navnet kan noget, og så taler det jo direkte til lokalpatriotismen. Jeg tror, at det kan blive en succes, hvis vi gør det ordentligt, griner Lasse Lauridsen.

- Når der er nogen, der finder på noget sjovt, er der altid nogen der siger: Det skal da på en t-shirt! Det er det så kommet nu, lyder der fra Lasse Lauridsen.

Er du blevet tændt på at se mere til tøjet? Så kan du tjekke det ud her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...