For fjerde år i træk scorer universitet vild placering

AALBORG: Ikke bare en eller to, men hele fire gange kan Aalborg Universitet nu bryste sig af at være det bedste universitet i Europa at blive ingeniør på.

AAU er nemlig for fjerde gang placeret helt i top på den rangliste, som U.S. News & World Report netop har offentligt.

− Det er en fantastisk god dag for AAU og et kæmpe skulderklap til alle vore dygtige medarbejdere, som hver dag præsterer deres ypperste for at levere undervisning og forskning i verdensklasse, siger rektor Per Michael Johansen i en pressemeddelelse.

Ranglisten Best Global Universities er baseret på 13 indikatorer, der måler universiteternes akademiske forskningsresultater og deres globale og regionale omdømme.

− At vi stadig ligger helt i spidsen af Europas ingeniøruniversiteter er et udtryk for, at vores forskningsmiljøer på ingeniørområdet har et solidt fundament, men også at de konstant udvikler sig og er med til at sætte den internationale dagsorden på en række vigtige områder, siger Per Michael Johansen.

Ud over topplaceringen i Europa indtager AAU en fornem placering på verdensplan, hvor universitetet ligger seks på området. Desuden markerer AAU sig for andet år i træk i toppen inden for den nye kategori Electrical and Electronic Engineering, hvor universitetet er bedst i Europa og nummer tre i verden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...