Universitetet fastholder sin position på årets rangliste

AALBORG: Europas bedste ingeniøruniversitet ligger i Aalborg.

Det bekræfter den internationale rangliste Best Global Universities, som det anerkendte U.S. News & World report, netop har offentliggjort.

Det er tredje år i træk, at Aalborg Universitet løber med med førstepladsen i Europa og samtidig bliver rangeret som nummer fire i verden inden for ingeniørvidenskab.

− Vi er selvfølgelig meget stolte over placeringen, der er en stor cadeau til vores dygtige forskere og øvrige medarbejdere. Jeg er sikker på, at vi med vores position kan være med til at skabe synlighed omkring hele Danmark som en stærk nation på ingeniørområdet, og at det vil kunne tiltrække flere internationale topforskere i fremtiden, siger dekan Mogens Rysholt Poulsen fra Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet i en pressemeddelelse.

Ud over den europæiske førsteplads inden for ingeniørvidenskab generelt udmærker AAU sig også i en ny kategori på ranglisten, nemlig Electrical and Electronic Engineering, hvor universitetet indtager en andenplads på verdensplan.

Ingeniørvidenskab er repræsenteret på tre af universitetets fem fakulteter: Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Det Tekniske Fakultet for IT og Design og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...