Ejeren lægger vægt på fornyelse - uden at fjerne den atmosfære der kendetegner caféen

AALBORG: Har du savnet burgere, når du spiser hos Abbey Road? Så er der godt nyt; Caféen er netop åbnet igen, og det med både nyt menukort og makeover.

- Flere af vores gæster har spurgt efter burgere, og det har vi lyttet til, så nu har vi forskellige varianter. En anden nyhed er, at man nu også kan få lørdagsbrunch, siger ejer Anette Jul Christiansen.

- Vi prøver i det hele taget at sætte vores eget aftryk på maden, og vi lægger stadig vægt på, at det også skal være varieret og sundt. Vi håber, at vi med vores nye tilbud kan ramme en endnu bredere gruppe af gæster.

Tina Larsen
Farverne i caféen er blevet mere dæmpede. Foto: Claus Søndberg

Rammerne, du nu kan spise og drikke i, er også anderledes, Abbey Road har fået en makeover, mens der har været lukket på grund af frygten for corona.

- Vi har renoveret en del. Gulvene er slebet ned, og vi har malet. Hvor der før var mange sprælske farver, så er det blevet mere dæmpet, siger Anette jul Christiansen, der dog holder fast i retromøblerne.

- Og så har vi ny kunst på væggene. Det er malet af Christina Thomsen med kunstnernavnet BrighterArt, hun arbejder her i caféen.

Tina Larsen
Salater i sunde varianter er også på menuen. Foto: Claus Søndberg

Anette Jul Christiansen lægger vægt på at forny uden at fjerne det velkendte, caféen skal stadig være kendetegnet af hjemlig atmosfære.

- Det har været vigtigt for mig at sætte mit eget præg på caféen, men det er en proces, så idéerne kommer hen ad vejen. Jeg vil ikke ændre så meget, at gæsterne ikke kan genkende deres café, siger hun.

Tina Larsen
Ejeren lægger vægt på, at det skal være hjemligt at besøge Abbey Road. Foto: Claus Søndberg

Anette Jul Christiansen er glad for, at der nu igen er liv i Abbey Road på hjørnet af Kjellerupsgade og Østerbro.

- Jeg har især savnet den stemning og hygge, der er i caféen, når vi har gæster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...