Arrangørerne tilbyder nu at alle kan få deres penge retur eller vælge at beholde billetten til 2023

AALBORG: Der var planer om, at Geeks Gone Wild i Gigantium skulle have været afviklet i den største udgave nogensinde, men på grund af de nuværende coronarestriktioner, har arrangørerne kastet håndklædet i ringen og aflyst dette års lan-event.

- Vi har i den seneste tid ligesom mange andre fulgt med i udviklingen af pandemien, og set med skeptiske øjne er muligheden for at afvikle vores event, i sin nuværende form, med de nye restriktioner som blev indført d. 8 december, ikke muligt, skriver arrangør Lasse Kjær i en pressemeddelelse.

Det er andet år i træk, at Geeks Gone Wild bliver aflyst på grund af corona.

- Vi var enige om at denne gang, nu hvor det ikke kunne afvikles 2021 - så skulle det være det vildeste nogensinde - Derfor gør det ekstra ondt at skulle aflyse, da det er frivillige kræfter som skal løfte alle opgaver omkring. Men vi arbejder videre og mange af vores nuværende planer fra 2022, dem tager vi med i eventet i 2023, så der atter engang kan være kæmpe LAN event i det Nordjyske, skriver Lasse Kjær.

Alle, der har købt billet, kan få pengene refunderet eller vælge at beholde billetten, som vil være gældende til eventet i 2023.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...