Det populære Vejgaard Bageri ligger igen helt i top

AALBORG: Hvis der er noget, vi er glade for i Aalborg, så er det smukke kager, godt bagværk og masser af surdej. Men hvor får man egentligt det bedste bagværk? Det kan du nu være med til at afgøre.

Det er OpdagDanmark, der står bag konkurrencen, hvor det her i regionen ikke bare er Aalborgs bedste bageri, der kåres, men også Nordjyllands bedste bageri.

Bageriet med allerflest stemmer får titlen som Danmarks bedste bageri, så det kan altså godt betale sig at få stemt, så resten af Danmark kan få øjnene op for de mange gode bagerier, vi har i byen.

I Aalborg er der flere bagerier med i kapløbet, heriblandt både BreadByKaerup, Penny Lane og Byens brød og kager i Nørresundby, men det er Vejgaard Bageri, der lige nu er i front.

Sidste år løb Vejgaard Bageri med titlen som både Aalborg og Nordjyllands bedste bageri, men blev slået af Bagergården Hinnerup, der altså blev landets bedste bageri i 2020.

Vejgaard Bageri hentede i alt 1811 stemmer, mens Bagergården Hinnerup fik 2861 stemmer.

Afstemningen foregår via SMS, og du kan altså stadig nå at hjælpe Vejgaard Bageri og de øvrige nominerede aalborgensiske bagerier godt på vej i konkurrencen.

Afstemningen løber frem til torsdag 28. oktober, klokken 12.00. Du kan læse mere om, hvordan du afgiver din stemme her.

OpdagDanmark står bag en række konkurrencer, der kårer årets bedste - fra ishuse til campingpladser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...