Bruschetta topping med ananas. Foto: Victoria Vinther Skibsted
Livet her

Her får du aftensmad til en 20'er og et skud kultur

Ungdomskulturhus er klar med et godt tilbud til dig

16. september 2020 kl. 13:15
Opdateret kl. 13:31

AALBORG: Ungdomskulturhuset Blok X i Karolinelund er fyldt med gode tilbud. Aalborg:nu-agenten Victoria kiggede forbi en onsdag, hvor man sammen med andre unge kunne komme og lave aftensmad for en 20’er. De ansatte havde sørget for at handle ind til aftenens tema, mexicansk, og så gik madlavningen ellers i gang.

Der laves mexicansk mad. Foto: Victoria Vinther Skibsted

Nogle lavede burritos, mens andre lavede en eksperimenterende bruschetta med topping af ananas - og andre slap fantasien løs med tortilla-lasagne. Det var en hyggelig aften at tilbringe sammen med venner og møde nye bekendtskaber! Og ...pssst... studievenlige priser!

Blok X har en virkelig hyggelig og farverig café, hvor man kan sætte sig til rette med en kop kaffe. Her er plads til at hygge med vennerne, møde nye unge eller man kan finde et stille hjørne og lave sine lektier.

Blok X har en fed café til hygge, lektier og samvær. Foto: Victoria Vinther Skibsted

Blok X er åben for alle unge i alderen 13-25 år i Aalborg Kommune, her arrangerer både ansatte og de unge selv projekter både indenfor politik, kunst, læring og meget mere. Her kan blandt andet unge kunstnere få lov til at udtrykke sig gennem deres kunst og sætte deres aftryk på Aalborgs kultur.

Her finder du også Aalborg Ungebyråd, som i samarbejde med Aalborg Byråd kommer med forslag til ændringer i Aalborgs ungdomskultur - det er ret så smart at give unge mennesker en stemme, når det især handler om dem, synes du ikke?

Blok X har helt klart en finger på pulsen i den aalborgensiske ungdomskultur, og det er værd at tjekke ud. Om det er madlavningskurser, dramaklasser, kunst eller andet, så er chancen for at du finder noget sjovt og interessant at lave hos Blok X næsten stensikker.

Annonceret indhold

Nyeste