Aalborg Festivals og AKKC samarbejder om stor e-sport og gaming begivenhed

AALBORG: Aalborg Festivals og AKKC går i samarbejde om ny stor e-sport og gaming begivenhed. Aalborg Festivals løber for femte gang af stablen fra 15. til 26. august, og det nye samarbejde mellem de to store kulturaktører bringer en helt ny type kulturtilbud på banen i festivalugen.

- Vi har i et stykke tid arbejdet sammen med nogle meget dygtige Aalborg gaming- og e-sportsaktører, og det er lykkedes os at få skabt vores egen nordjyske tilgang til e-sport, spilfestival og gaming. Begivenheden kommer til at folde sig ud som et tredages unikt gaming-univers, hvor vi sætter hele huset i spil, fortæller Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Leder af Aalborg Festivals, Casper Hestbech er begejstret over, at den store kulturfestival udvides med endnu et oplevelsesfelt, der vil komme til at tiltrække rigtigt mange nordjyder og andre spil og e-sports aktører fra resten af Danmark.

- Selvom vi lige holder hesten til lidt senere med at fortælle konkret, hvad vi kommer til at byde på, så ligger det helt fast, at dette udviklingsprojekt har stort deltager- og publikumspotentiale i sig, siger Claus Hestbech.

- Og netop det, at vi tænker helt nyt og tager det første skridt af forhåbentlig mange til at bringe Aalborg på e-sport og gamingens verdenskort, er rigtigt spændende, og falder helt ind under Aalborg Festivals vision om at bringe det lokale og internationale sammen i en gigantisk kulturfest, tilføjer Casper Hestbech.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...