Bygning og scenetårn skifter farve den kommende uge

AALBORG: Der bliver fuldt smæk på det grønne lys på Aalborg Kongres & Kultur Center den kommende uge.

Store dele af bygningen og det store scenetårn skifter nemlig farve fra og med i dag, tirsdag. Det sker for at markere et nyt samarbejde med Green Hub Denmark, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

De to parter vil med samarbejdet sikre, at Aalborg og Nordjylland går forrest som en grøn og bæredygtig event- og erhvervsdestination.

- Blandt de flere end 500.000, der årligt gæster AKKC, finder man nogle af landets centrale nøglespillere i erhvervslivet, det politiske spekter, i store organisationer og institutioner. Og når de gæster os, ønsker vi at være dem, der supporterer, at oplevelsen bliver mere end et møde, en konference, en udstilling eller en kulturoplevelse. Vi vil i fremtiden bruge den viden, vi har om disse mennesker til at få skabt en forbindelse til og præsentation af, at Aalborg og Nordjylland er i front på grøn omstilling, siger direktør i AKKC Nicolaj Holm og tilføjer:

- Ved at samarbejde med Green Hub Denmark, får vi mulighed for at tilbyde vores besøgende sådan en supplerende oplevelse og viden, hvor de får mulighed for at komme ud i regionen og se nogle af de grønne løsninger, som vi med stolthed kan fremvise i Nordjylland, forklarer han.

Green Hub Denmark er en samarbejdsplatform, der har ambition om at gøre vores landsdel til Silicon Valley for grøn omstilling.

På platformen kan grønne aktører mødes, så de kan udvikle, teste og demonstrere løsninger til det klimaneutrale samfund. Derfor glæder Michael Stie Laugesen, der er projektchef i Green Hub Denmark sig også over, at have fået AKKC med.

- Aalborg Kongres & Kultur Center er en vigtig samarbejdspartner, da de tilbyder ideelle fysiske rammer for at samle erhvervsliv, myndigheder, uddannelsesinstitutioner og borgere og samskabe grønne projekter og produkter. Samtidig sender det et fremragende signal til omverdenen at kulturlivet også bakker op om den grønne omstilling, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...