Byrummet får hæder på Arkitekturens Dag

AALBORG: Salling Rooftop Aalborg er et af byens flotteste rum. Det har den store tagterrasse nu papir på efter det nye byrum i aftes blev præmieret af Aalborg Kommune på Arkitekturens Dag.

I begrundelsen for præmieringen lød det blandt andet, at "Sallings flotte tilbygning er offentlig tilgængelig, og varehuset giver dermed noget tilbage til byen. Tilbygningen er udført i gedigne materialer – overvejende træ med sans for detaljerne. Der er sørget for opholdsmuligheder for alle vejrtyper".

Det er godt et år siden, at Salling Rooftop Aalborg åbnede. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Det er da også en meget glad direktør for Salling, der modtog prisen.

- Både nordjyder og turister fra ind- og udland har taget rigtig flot imod Salling ROOFTOP, og vi er meget stolte over, at vi har kunnet give byens borgere et anderledes byrum. Det er en stor hæder, som ROOFTOP nu har fået, og vi håber, at endnu flere får lyst til at lægge vejen forbi, siger Marianne Bedsted i en pressemeddelelse.

Det er andet år i træk, at Salling Stormagasiner får en arkitekturpris. Sidste år fik Salling Rooftop Aarhus en tilsvarende præmiering i Aarhus.

Salling Rooftop Aalborg har været åben i lidt over et år - på den tid har over en million gæster været oppe for at nyde tagterrassen og panoramaudsigten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...