LykkeLiga får homeprisen 2017

AALBORG: Tusinder af atter tusinder har været inde og stemme på de 223 nomineringer ved homePrisen, der uddeles af ejendomsmæglerkæden home. Flest likes gik til LykkeLiga. Med knap 7000 stemmer er Magda og Rikke (Rikke Nielsen og datteren Magda, red.) gået lige i hjertet på danskerne.

-LykkeLiga bruger håndbold til at skabe positive fællesskaber, positiv formidling og positive oplevelser for og omkring udviklingshæmmede børn i hele Danmark. Projektet danner bro mellem udviklingshandicappede og resten af danskerne. Det er i den grad et projekt, der skaber nye perspektiver, livsglæde og fællesskab, siger Mads Ellegaard, relationschef i home a/s.

I august 2016 etablerede Rikke Nielsen, tidligere professionel håndboldspiller, Aalborgs første håndboldhold for handicappede børn, som ikke passede ind i de eksisterende tilbud. 7-årige Magda skulle bare spille håndbold! Ved første træning dukkede 20 børn op. Siden er flere kommet til, og i dag består håndboldholdet “Aalborg Kidz" af ca. 40 spillere fra hele Nordjylland, som mødes hver mandag.

- Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år. Holdene danner ramme om en helt ny måde at skabe netværk for børn og familier på ­- også udenfor banen, siger Rikke Nielsen, stifter af LykkeLiga.

Mandag 4. december fra kl. 16 til kl. 17 holder home en reception for LykkeLiga i Gistrup Hallen, hvor der vil være præmieoverrækkelse, godt til ganen og goodiebags.

- Jeg er rigtig stolt over, at LykkeLiga vinder publikumsprisen. De er med til at skabe glæde for børn, der til tider kan have en svær hverdag. Jeg husker selv, hvor meget det betød for mig, da jeg som barn var til træning i hallen sammen med de andre børn og dermed var en del af fællesskabet. Det er utrolig vigtigt for et barn at opleve, og jeg glæder mig helt vildt til at fejre børnene til LykkeLigas reception 4. december," siger Claus Barrett, indehaver af home Vejgaard.

Det er lige netop denne form for engagement og stolthed, homePrisen ønsker at sætte i fokus og belønne. homePrisen er en landsdækkende pris, der giver et skulderklap til alt det, der gør en positiv forskel i lokalmiljøet. Det er borgerne i lokalsamfundene rundt om i Danmark, der har indstillet nomineringer til homePrisen, og i år har home modtaget intet mindre end 223 nomineringer.

- LykkeLiga er et fantastisk eksempel på, at passion og engagement hos enkelte personer kan skabe en hel bevægelse. LykkeLiga formår at inkludere forskellige grupper og skabe glæde og stolthed, der når langt udover lokalområdet, siger Mads Ellegaard fra home.

Årets jury bestod af professor i oplevelsesøkonomi Christian Have, tv-vært fra Landmand søger kærlighed Lene Beier og relationschef i home Mads Ellegaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...