Efter to udsolgte koncerter barsler Musikkens Hus nu med en tredje

AALBORG: Musikkens Hus måtte hurtigt melde udsolgt, da der blev åbnet for billetsalget til først én og siden en ekstra koncert med Tina Dickow i januar.

Det får nu koncerthuset til at sætte en tredje koncert med den populære sangerinde i kalenderen 27. januar 2019.

Tina Dickow er en yderst folkekær sangerinde i Aalborg. Efter to udsolgte koncerter offentliggør Musikkens Hus nu en tredje koncert, så endnu flere nordjyder får mulighed for at opleve den århusianske sangfugl på scenen i Koncertsalen i det nye år.

Ved de tre koncerter bliver publikum bl.a. introduceret til sange fra sangerindens seneste plade, der udkom i september.PR-foto

- Tina Dickow kan noget helt særligt, når hun står på scenen foran publikum. Jeg er også sikker på, at det betyder meget for succesen, at hun går på scenen netop i Musikkens Hus. Vi oplever generelt kæmpe opbakning til vores koncerter - og vi bliver så glade og stolte hver eneste gang, der er rift om vores arrangementer, siger Lasse Rich Henningsen, der er administrerende direktør i Musikkens Hus.

Ved koncerterne kan publikum blandt andet glæde sig til at blive introduceret til musik fra Tina Dickows nyeste album FASTLAND. FASTLAND udkom den 28. september og er Tina Dickows 11. studiealbum, men ikke desto mindre er der masser af nyt under solen. Den akustiske guitar er trådt i baggrunden på FASTLAND, der har fængende omkvæd, energi og varme klange og ikke mindst Dickows vokal i fokus.

Tina Dickow besøger Musikkens Hus 25., 26. og 27. januar 2019.

Billetsalget til koncerten 27. januar begynder på tirsdag 30. oktober kl. 10.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...