Efter fem års pause spiller popsekstet op til fest på Grøn Koncert i Aalborg 21. juli

AALBORG: Det er lang tid siden, en af Danmarks største pop-grupper har været samlet på scenen.

Derfor bliver det også noget helt særligt, når Alphabeat efter fem års stilhed med både nyt materiale og de helt store hits vender tilbage til Grøn for at spille op til fest, dans og fællesskab sammen med Grøn-publikummet.

- Vores musik og Grøn må være det perfekte match. Vi er så glade for, at Grøn vil være med til at starte vores fest op igen, og vi ved, at vi sammen med publikum kommer til at sætte gang i hele pladsen. Vi glæder os til at genoplive alle de gamle hits og spille et par nye sange, og så glæder vi os til at tilbringe et par sommeruger sammen som band. Grøn bliver vores danske comeback live, og vi er klar til at vise, hvad vi kan, siger bandet i en pressemeddelelse.

Alphabeat har siden 2007 sat gang i dansefødderne med numre som ´Fascination´, ´10.000 nights´ og ´Boyfriend´, der alle sammen strøg lige ind på både den danske og den engelske hitliste, og siden de i marts annoncerede deres comeback, har de storhittet med nummeret ´Shadows´.

Når bandet kommer med Grøn rundt i år, bliver det fjerde gang, at de sætter fokus på den gode fest og fællesskabet. Om at fejre sommeren og mangfoldigheden siger bandet:

- Grøn er et ret unikt sted, der samler vidt forskellige mennesker - mennesker som har en fest sammen. At Grøn arbejder på at nedbryde barrierer og hylder mangfoldigheden gør, at Grøn for os bare er noget helt særligt.

Udover Alphabeat byder årets Grøn i Aalborg 21. juli også på Scarlet Pleasure, Kesi, Kato og Carpark North.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...