Løbet afvikles fra Lindholm Strandpark

NØRRESUNDBY: ALT for damernes kvindeløb kommer igen til Aalborg. Årets løb skydes i gang torsdag 7. juni på Lindholm Strandpark.

Løbet bliver i år skudt i gang af Jan Svensson, der vil stå for fælles opvarmning med en masse god musik og højt humør. ALT for damernes chefredaktør, Tina Nikolaisen, glæder sig specielt til dette års opvarmning:

- Jan er et livsstykke med garanti for højt humør. Jeg lover, at du smiler fra øre til øre, når opvarmningen er slut, siger hun.

Sidste år deltog hele 2.076 kvinder i Aalborg. Minimumsalderen for at deltage i løbet er ti år. Sidste år var den ældste deltager 80 år.

Igen i år løbes der på ruter i og omkring Lindholm Brygge, hvor der som altid vil være masser af plads til både løbere og walkere. ALT for damernes kvindeløb har sørget for distancer for enhver smag, og man kan derfor frit vælge, om man vil løbe 5 km., 10 km., 15 km. eller tilmelde dig den 5 km. lange walkrute.

ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen løber naturligvis med i Aalborg, og hun glæder sig:

- Det er fantastisk at mærke det sammenhold og den glæde, som de mange piger og kvinder spreder på løbspladsen både før og efter løbene. Og så har Aalborg nogle skønne omgivelser, som kun gør oplevelsen bedre. Selv når det lunefulde danske vejr driller, som det gjorde sidste år i Aalborg, kan man ikke undgå at blive i godt humør, siger Tina Nikolaisen.

Igen i år får deltagerne en løbe-t-shirt, når de tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb 2018. For tredje gang står et dansk modehus bag den efterspurgte løbetrøje, som i år er designet af Just Female.

Efter løbet er der rig mulighed for hyggelige oplevelser på løbspladsen med masser af boder og sjove aktiviteter. De tilmeldte får også en goodiebag med skønne produkter til en værdi af 600 kr.

Løbspladsen åbner torsdag 7. juni kl. 16. Efter velkomst er der opvarmning kl. 17 for 10 og 15 km., og de to distancer sendes af sted kl. 17.45. Derefter er der opvarmning kl. 18.05 for 5 km. og walk med efterfølgede start.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...