Drengene fra Berlin Döner har haft så travlt siden åbningen, at de har haft udsolgt flere gange. Nu er chefen kørt til Berlin efter mere

Fredag var den vildeste dag. Klokken 14 løb de allerede tør for kød og grøntsager, og efter en hurtig gang forberedelse var der kød på spyddet igen klokken 15. Men det holdt ikke længe. Efterspørgslen efter byens nyeste takeaway var så markant, at dagens anden döner-rulle var skåret ind til spyddet inden klokken 18.

Den store efterspørgsel havde de slet ikke regnet med, og den danske leverandør kunne slet ikke følge med. Så nu er indehaver Damir Stojkovic kørt til Berlin.

- Jeg blev nødt til at køre herned, for vi havde ikke fået bestilt nok kød og saucer hjem. Så om lidt har jeg hentet kødet og kører tilbage til Aalborg, så vi også kan holde åbent de næste dage, siger han fra Berlin.

Herhjemme har hans bror åbnet biksen i Reberbansgade, og som i det foregående dage er der åbent, så længe varer haves.

- Det er jo gået over alle vores forventninger. Den første dag med gratis döner nåede vi at servicere 300 men sende 100 sultne hjem. Fredag var jo også helt vild og dagene efter, hvor vi løb tør, siger Damir Stojkovic.

De har erkendt, at efterspørgslen kommer så meget bag på dem, at de i weekenden sendte et jobopslag afsted, for de kan ikke klare det hele selv.

- Vi arbejdede 50 timer i løbet af fire dage, og det kan jo ikke blive ved. Vi må passe på hinanden, så vi ansætter snart en medarbejder, siger han.

- Vi er pisseglade for opbakningen fra folk, og vi hører fra vores naboer i gaden, at de også kan mærke, at der er trukket flere mennesker derned. For når de ikke kan spise hos os, så bruger de nogle af de andre, siger Damir Stojkovic.

Berlin Döner åbnede i dag klokken 11, og der burde være nok til alle, håber ejerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...