Det bliver en festlig dag, når den amerikanske uafhængighedsdag bliver fejret på Væddeløbsbanen. Arkivfoto: Pixabay
Det sker

American Day: Du kan fejre 4. juli med gratis øl, sodavand og pølser

Oplev uafhængighedsdagen med et dansk tvist

21. juni 2019 kl. 10:44

AALBORG: I anledning af USA's uafhængighedsdag 4. juli er der en masse sjove arrangementer på programmet i hele Aalborg, som skal markere begivenheden.

En af disse tiltag er American Day, hvor du og familien kan komme til en vaskeægte festdag, der står i den stolte nations tegn. Det er arrangørerne af Rebildfesten, der hvert år afholdes i Rebild Bakker, som står bag American Day, og det er Racing Arena Aalborg - Væddeløbsbanen, der lægger hus til festen. Der er lagt i gryden til, at det bliver en dag fyldt med masser af ægte amerikansk stemning.

Væddeløbsbanen bliver til kæmpe fest- og oplevelsesplads

En masse forskellige aktører vil stå for underholdningen hele dagen igennem, og væddeløbsbanen bliver indrettet som en stor festplads.

Du vil blandt andet kunne møde folk fra Harley Davidson Klubben, der kommer forbi med deres flotte motorcykler, se klassiske amerikanske biler og smage forskelligt øl, som Ølentusiasterne deler ud gratis. Du vil også kunne møde folk fra Det Danske Udvandrerarkiv, der kan fortælle spændende historier om de danskere, der rejste til det nye land fulde af håb og drømme. USA er også en nation, der er kendt for sine militære aktiviteter over hele verden, så derfor kommer Trænregimentet samt Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum også forbi med våben, militærudstyr og meget andet. Klokken 12-13 bliver der serveret gratis pølser og sodavand.

Væddeløbsbanen viser sig også fra sin bedste side, når der klokken 15.45 vil blive afholdt ni flotte og spændende travløb.

American Day finder sted tirsdag 2. juli klokken 12-19 hos Racing Arena Aalborg - Væddeløbsbanen, Skydebanevej 25, 9000 Aalborg.

Annonceret indhold

Nyeste