21-årige Jack Walker har fået kontrakt for et år

AALBORG: Aalborg Pirates kan præsentere Jack Walker på kontrakt for den kommende sæson. Den 21-årige amerikaner kommer til Aalborg efter en flot sæson i ECHL for Rapid City Rush, AHL-erfaring og tidligere draftet af Toronto Maple Leafs.

- Jack Walker er en god skøjteløber med en god teknik, målnæse og et hurtigt håndledsskud. I WHL og ECHL har han flere gange vist prøver på sit stærke skud og sin flotte teknik, hvilket vi glæder os til at se udfolde sig i Aalborg, siger sportschef Ronny Larsen.

Tidligere i karrieren spillede Jack Walker for Victoria Royals i juniorligaen, WHL, og blev i 2016 draftet af Toronto Maple Leafs.

- Jack Walker er en sulten spiller, der kommer til Europa for at vinde titler og udvikle sig til en bedre spiller. Hans ankomst til Europa, vil nogen mene er for tidlig, da talentet er til meget mere. Jack derimod er opsat på en europæisk karrierer og vi er stolte af at kunne tiltrække ham til klubben, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jack Walker slutter sig til truppen i starten af august. Han kommer til at spille med nummer 9 og kontrakten er for et år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...