Calum holder Åbent Hus på søndag 18. februar

NØRRESUNDBY: Udlejningen af anden etape af Caliums udlejningsprojekt Stigsborg Brygge skydes nu skydes i gang med åbent hus søndag 18. februar kl. 13-14.

Over 100 beboere har allerede indtaget de første 43 lejligheder i første etape af Stigsborg Brygge og Lindholm Brygges 21 rækkehuse. Så når anden etape står indflytningsklar til 15. juni 2018, vil beboerne flytte ind i et spirende udviklingsområde med masser af liv.

Hos Calum ser man frem til at skyde udlejningen af næste etape i gang.

- Lejlighederne har en unik beliggenhed i første række ned til Limfjorden, og med to-fire værelser appellerer de til en bred målgruppe, der både tæller par, børnefamilier og singler. Og så har vi lagt stor vægt på en høj kvalitet i materialer bl.a. i køkken og badeværelse. Den er generelt på linje med det, man kan forvente i en ejerbolig, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum.

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS er Calums samarbejdspartner og varetager førstegangsudlejningen samt administrationen af både Lindholm og Stigsborg Brygge.

- Udlejningen af de første 43 lejligheder og 21 rækkehuse vidner om nogle gode projekter, der rammer markedet præcist. Interessen har fra første åbent hus-arrangement været stor med flere hundrede besøgende. Og vi var i mål med udlejningen inden indflytning," siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS med regionskontor i Aalborg.

Calum har som de første taget hul på Stigsborg Havnefront, der er en helt ny bydel ved vandet i Nørresundby. Det er et af Aalborg Kommunes største byudviklingsprojekter. I løbet af de næste 20-25 år skal området omdannes til et attraktivt bykvarter med boliger, kontorerhverv og grønne områder i fokus.

Stigsborg Brygge består af 86 lejeboliger i to nyopførte hesteskoformede bygninger. Alle lejligheder har sydvestvendt altan, terrasse eller tagterrasse, og udformningen sikrer alle lejere den bedst mulige udsigt over Limfjorden. Første etape er klar til indflytning den 15. februar 2018, mens anden etape er indflytningsklar den 15. juni 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...